Furminator - Borstel en Kam voor kitten - My Furst Groomer

1206199

De borstel FURminator My First Groomer is speciaal ontwikkeld voor kittens. Het is een revolutionair hulpmiddel bij het onderhoud van de vacht.


- Set met 1 borstel en 1 kam -29,99 €

34,99 €

-5,00 €

+ -

More info

De borstel FURminator My First Groomer is ontworpen om uw kitten een ontspannen en positieve ervaring van het borstelen te bieden en de vacht schoon en gezond te houden. De borstel en de kam zijn gemakkelijk uitwisselbaar met een knop aan de bovenkant van de ergonomisch gevormd handvat.

 

De borstel (6 cm) en de kam (7 cm) zijn in roestvrij staal, ze zijn gemakkelijk te gebruiken, veilig en zacht voor de gevoelige huid van uw jonge huisdier. 


 

Het ontstaan van de FURminator

Jarenlang had een professionele trimster (Angie Porter uit Amerika, mede-stichter) geprobeerd om het beste hulpmiddel te vinden om het verharen van dieren te bestrijden. Na jaren van het gebruiken van verschillende produkten uit de industrie vond zij maar niet een artikel dat aan haar wensen voldeed. Daarom besloot zij om samen met haar echtgenoot (David Porter, mede-stichter) een nieuw type hulpmiddel te ontwikkelen dat niet de toplaag van de hond zou beschadigen. Zo creëerden zij een uniek hulpmiddel om de losse ondervacht te verwijderen. De FURminator heeft inmiddels, door zijn revolutionaire ontwerp en werking, in Amerika al diverse Awards binnen gehaald.

Samen experimenteerden zij met het plaatsen van een roestvrijstalen deShedding rand in een ruw handvat.
Beetje bij beetje experimenteerden zij met verschillende, meer ergonomische handvat-ontwerpen en meer effectievere randen. 
Na vele aanpassingen kwamen zij bij hun meest succesvolle ontwerp aan en patenteerden het deShedding Hulpmiddel FURminator.

 

De borstel FURminator bestaat ook voor volwassen katten (korte vacht of lange vacht) en is ook ontworpen om de losse ondervacht te verwijderen zonder de huid en de vacht te beschadigen.

Recensies

Schrijf uw recensie
Furminator - Borstel en Kam voor kitten - My Furst Groomer

Furminator - Borstel en Kam voor kitten - My Furst Groomer

De borstel FURminator My First Groomer is speciaal ontwikkeld voor kittens. Het is een revolutionair hulpmiddel bij het onderhoud van de vacht.


- Set met 1 borstel en 1 kam -Schrijf uw recensie

Accessories

Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij hond én kat. - Sproeiflacon van 100 ml, 250 ml of 500 ml -

17,95 €

Drontal Cat is een breedspectrum ontwormtablet, actief tegen spoel-, haak-, rond- en lintwormen in één toediening. - Blisterverpakking met 2 tabletten -

7,19 €

Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het schoppen met de achterpoten.

5,99 €