Honden en hun baasjes kiezen voor de originele Kong en al onze andere favoriete speeltjes, omdat ze leuk zijn. Kong speeltjes blinken uit in kwaliteit, originaliteit, diversiteit, veiligheid en bieden waar voor hun geld. Deze speeltjes zijn als geen ander: niet zomaar een speeltje, maar een Kong.

Kong  Er zijn 17 producten

per pagina
0 Beoordeling(en)
De Wubba is een erg leuk apporteer speeltje. De 4 losse stroken stof nodigen uw hond uit om met de Wubba te spelen, te rennen en te schudden. Door deze stroken kunt u de Wubba bovendien makkelijk ver weggooien en heeft u hond goed houvast.
En stock
14,52 €
0 Beoordeling(en)
De KONG Swizzle Bird is leuk, interactief en veilig speelgoed voor uw kat. De KONG Swizzle Bird is een absolute hit voor katten en hun eigenaren om samen mee te spleen.
En stock
9,99 €
0 Beoordeling(en)
Verveelt uw binnenkat zich? Is ze rusteloos? Laat haar de voordelen van het buitenleven herontdekken dankzij de Pipolino, een speelse voerdispenser die uw kat motiveert om haar voer te zoeken en zo haar natuurlijk katteninstinct bevredigt van het jagen en zoeken naar voedsel. - 1 Pipolino M veelkleurig voor katten -
En stock
36,68 €
0 Beoordeling(en)
De KONG Cat Kickeroo Twirl Teaser is een ideaal speeltje om het jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Het bestaat uit een stokje en een touwtje waar een spiraal aan vast hangt die de staart van een dier imiteert. Uw kat zal zich als een gek vermaken om de 'staart' te vangen.
En stock
10,15 €
0 Beoordeling(en)
Hier is een kwaliteit KONG speeltje voor je kat: een pluchen rendier om te vullen met catnip voor onweerstaanbare speelsessies! Het perfecte kerstcadeau! - Een pluche KONG rendier met 1 kleine tube catnip - 
En stock
7,45 €
Toont 13 - 17 van de 17 items