De filosofie van Direct-Dierenarts.nl 

 

De Direct-Dierenarts.nl website werd geboren uit de Veterinaire Caduceus direct-dierenarts.becombinatie van een team van dierenartsen, bekende partners van het internet en de diergezondheidszorg. 


Direct-Dierenarts.nl is een betrouwbare oplossing, met simpele en kwalitatieve producten voor u op voorraad. Producten van topmerken voor uw huisdier, tegen de beste prijs. 

 

 

Met Direct-Dierenarts.nl, kiest u de geselecteerde producten, getest en goedgekeurd door ons team van dierenartsen. Direct-Dierenarts.nl is geen dierenspeciaalzaak : we willen niet de grootste online- catalogus hebben, maar de beste! 


Ons doel is om u het beste te bieden van de geneesmiddelen, voeding en accessoires voor het welzijn en de gezondheid van uw dieren. U kunt met vertrouwen en met een paar klikken uw bestellingen plaatsen. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd en u realiseert een  aanzienlijke besparingen, zonder in te leveren op kwaliteit of service. 

 

Een order plaatsen op Direct-Dierenarts.nl betekent:

- Concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.
- De garantie van geselecteerde producten van toonaangevende merken.
- De levertijd van 4 tot 5 dagen.
- Toegang tot een team van experts om u van dienst te zijn.
- Een volledig beveiligd betaling proces.
- E-mail support 7 dagen per week, met een gegarandeerde snelle reactie.

 

Het is belangrijk te onthouden dat Direct-Dierenarts.nl geen vervanging is voor uw eigen dierenarts. Voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdieren, is het belangrijk om uw dierenarts regelmatig te raadplegen.