Direct-Dierenarts.nl brengt u het hoogste niveau van veiligheid, zowel voor de kwaliteit van haar producten als de bescherming van uw persoonsgegevens en voor de veiligheid van betalingen.

 

Veiligheid van betaling

Direct-Dierenarts.nl staat garant voor een optimaal beveiligde betaling.

 • In geen geval hebben we toegang tot uw bankgegevens.
 • Betaling kan geschieden op de volgende manieren: Bankoverschrijving, iDeal, Visa en Mastercard, Digitale Acceptgiro met Afterpay.

     Betaling met iDeal Maestro Visa Betaling Mastercard Digitale Acceptgiro met Afterpay

 • De transactie wordt gemaakt tussen u en de bank-servers via een beveiligde link op een standaard 128-bit SSL, via de betalingsinterface van onze operators CardGate Plus of Pay.nl (voor Afterpay).

 

Hoe gaat een transactie met iDeal of Creditcard ?

 • Meld u aan bij www.Direct-Dierenarts.nl en selecteer de producten die u wilt kopen.
 • Wanneer u een bestelling plaatst, wordt u doorverwezen naar de betalingsserver van de bank,  waar u in veilige modus uw betalingsgegevens kan invoeren. Op geen enkel moment hebben wij kennis van uw creditcard nummer of bangegevens.
 • Zodra de kaart is gecontroleerd door de bank, wordt u doorverwezen naar de website van Direct-Dierenarts.nl met een bevestigingsbericht.
 • U zal een e-mail ontvangen met de bevestiging van de opname van uw bestelling, gevolgd door een e-mail met vermelding van de verzending van uw bestelling. 

 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay 

 • Voor achteraf betalen met AfterPay brengen wij € 1,50 servicekosten in rekening.
 • AfterPay voert voor Direct-Dierenarts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Direct-Dierenarts.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €150.
 • Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 • U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens.

 • Direct-Dierenarts.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft door de klant altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons uiteraard aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Wij vinden het bovendien belangrijk u op de hoogte bent  van de verwerking van uw gegevens. Daarom kunt u altijd uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Uw persoonlijke gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derde. 

 

 • We verzamelen en bewaren gegevens die u invult op deze website of die u verstrekt aan onze klantenservice. Deze gegevens worden gebruikt om de aangevraagde informatie of bestelde producten te leveren, om bestellingen te verwerken en verzenden, om orderbevestigingen te versturen en om klantenservice te verlenen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en nieuwe functionaliteiten op de website.

 

 • Geregistreerde gebruikers kunnen hun informatie inzien door in te loggen onder Account. Hier kunnen persoonsgegevens worden geraadpleegd en gewijzigd.