Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Summary
positive91.3%(190 reviews)
Totaal score: 9.2/10neutral7.2%(15 reviews)
Aantal beoordelingen: 208negative1.4%(3 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


Medicijnen
rating
Keurig en snel geleverd
Maria C.20/09/2021
Chapeau Direct Dierenarts
rating
Hoi
De bestelling tot aan de deur was geweldig.
Ben zeer tevreden
Bedankt, Harry
Harry T.13/08/2021
flubenol
rating
prima , op tijd en niet te duur
Loed B.03/08/2021
Riem
rating
Prima riem!
Tuigje/harnas helaas nog niet mogen ontvangen.
Mvg Lonneke
Lonneke K.21/07/2021
Bestelling
rating
We moesten er even op wachten, maar hebben toch gekregen war wij besteld hadden. Hopelijk volgende keer wat sneller. Maar heb vertrouwen in jullue
Maria C.20/07/2021
Service
rating
Bestelling nog niet ontvangen maar de service is perfect. Na 1 mailtje meteen antwoord en opgelost. Zeer snel.
Fien P.05/07/2021
pet case
rating
very good service
Veronique K.24/06/2021
ellepsie
rating
snel en doeltreffend.
M p.20/06/2021
Snel en deskundig
rating
Zoals de titel al zij en hele fijne webshop voor bijna elk dier
William d.10/06/2021
Super goede service
rating
Was even bang door 1 slechte referentie op facebook, maar snelle levering en product is perfect!
Heleen v.02/06/2021
Treu love halsband
rating
Hartstikke goed en snelle levering
Ik ben zeer tevreden????
Petra P.02/06/2021
anti trek tuig
rating
goed en snel
Arina H.27/05/2021
Insuline spuitjes
rating
Altijd een nette en een zeker heid dat het wordt geleverd ik ben hier heel blij mee
Rien K.03/05/2021
Hondentuig truelove
rating
Hondentuig is prima,
Maar wel jammer als ik een mail naar jullie stuur met een.vraag dat hier geen Antwoord op eordt gegeven.
En dat er tussen het plaatsen van de bestelling en het leveren van de bestelling een week heeft geduurd.
Mvg.
Kitty
Kitty T.09/03/2021
Halti tuig met riem
rating
Mooi product, snel en netjes geleverd!
Annette N.09/02/2021
Producten
rating
Fijne prijs. Ook snelle levering.
Aj O.03/02/2021
Bestelling/Levering
rating
Bestellen was duidelijk snel en gemakkelijk, werd keurig en duidelijk op de hoogte gehouden van de levering en de levering was als afgesproken op tijd, goed verpakt. prima service.
Mary S.27/01/2021
Goed!
rating
Bedankt!
Zhen F.20/01/2021
hondenharnas
rating
perfect in orde! Snelle levering!
Ann h.02/12/2020
Anti trek harnas
rating
Correcte vlugge levering.
Sabine D.11/11/2020
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9.2/10 - Aantal beoordelingen: 208
Toont 1 - 20 van de 0 items