Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Summary
positive90.7%(206 reviews)
Totaal score: 9.2/10neutral7.5%(17 reviews)
Aantal beoordelingen: 227negative1.8%(4 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


Zentonil
rating
Super goede service!
Goede communicatie snel bezorging
Ben zo blij bedankt
Angela H.01/07/2022
correcte ervaring
rating
harnas truelove besteld en de volgende dag afgeleverd. prima opvolging van het proces. het harnas doet trouwens ook waarvoor het staat. onze hond loopt netjes mee zonder trekken. aanrader!
Jan V.19/06/2022
gentle leader ?halti
rating
goed ontvangen en snel , maar we hebben de verkeerde besteld en willen dit terug sturen maar helaas nog steeds niks gehoord .
Gerty S.08/06/2022
nooit meer
rating
10 dagen na het bestellen pas geleverd. onvoorstelbaar dat het zo lang moet duren, was op voorraad stond erbij.
John F.25/04/2022
Voordelig en volgens afspraak.
rating
Lekker snel geleverd voor een voordelige prijs. Wij zijn heel tevreden.
Nicolet V.15/04/2022
Bestelling medicijnen
rating
Super snel heen problemen
Marij b.13/04/2022
Beoordeling
rating
Tevreden
Ed W.12/04/2022
Epileptyl
rating
Epileptyl voor mijn chihuahua hondje gekocht. Tot nu toe geen aanval meer gehad. Zeer tevreden. Ik ga zeker weer bestellen.
Anne L.28/03/2022
Bezorging
rating
Kon het pakket niet volgen en wist niet wanneer het bezorgd werd door dpd. De aflevering was na 4 dagen. Volgens tracken heeft direct dierenarts de bestelling dezelfde dag bij dpd aangeboden. Hoog tijd voor DD om voor een andere bezorgdienst te kiezen
Eric S.08/03/2022
Levering
rating
Prima, snel, keurig in orde
Anne-Marie S.04/03/2022
True love harnas
rating
Helaas is de bestelling niet goed gegaan. Ik had een M tuigje aangeklikt maar waarschijnlijk omdat deze niet voorradig was, werd het automatisch een XS aangepast. Ik heb een mailtje gestuurd. Maar nog geen reactie jammer genoeg.
B K.20/12/2021
Alles oké, behalve de mogelijkheid van betaling
rating
Alles gaat prima en snel, alleen jammer dat de mogelijkheid om achteraf te betalen niet werkt via de site, krijg hier altijd een foutmelding dat er iets niet goed door komt. Dus kan je alleen via Ideal betalen, helaas een gemiste kans!
Fred V.23/11/2021
Insuline spuitjes
rating
Altijd een goede en snelle levering
Rien K.18/11/2021
Kattenluik
rating
Heb er 1 besteld die werkt op een chip van de kat en houd andere katten uit huis, super slim bedacht!
Rogier R.13/11/2021
Snel...goed
rating
Goed
Corma G.11/11/2021
Epileptyl
rating
Product in goede orde ontvangen. Er zat alleen geen echte bijsluiter bij en de gebruiksaanwijzing was alleen in het Frans. Gelukkig beheers ik die taal voldoende om de bijsluiter te kunnen lezen. Maar dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen en zeker voor medische producten luistert dit nogal nauw.
Sandra v.25/10/2021
Snelle levering
rating
Alles voorhanden, prima prijzen en netjes optijd geleverd, meerdere betaal mogelijkheden, alleen via AfterPay lukt niet hier krijg je een foutmelding dat de data van de site niet doorkomt
Fred V.20/10/2021
Reflecterende hondenharnas
rating
Mooie kwaliteit en zeer snel ontvangen.
Makkelijk op maat te maken.
P.e.w. R.01/10/2021
Medicijnen
rating
Keurig en snel geleverd
Maria C.20/09/2021
Chapeau Direct Dierenarts
rating
Hoi
De bestelling tot aan de deur was geweldig.
Ben zeer tevreden
Bedankt, Harry
Harry T.13/08/2021
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9.2/10 - Aantal beoordelingen: 227
Toont 1 - 20 van de 0 items