Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Summary
positive91.6%(197 reviews)
Totaal score: 9.2/10neutral7%(15 reviews)
Aantal beoordelingen: 215negative1.4%(3 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


True love harnas
rating
Helaas is de bestelling niet goed gegaan. Ik had een M tuigje aangeklikt maar waarschijnlijk omdat deze niet voorradig was, werd het automatisch een XS aangepast. Ik heb een mailtje gestuurd. Maar nog geen reactie jammer genoeg.
B K.20/12/2021
Alles oké, behalve de mogelijkheid van betaling
rating
Alles gaat prima en snel, alleen jammer dat de mogelijkheid om achteraf te betalen niet werkt via de site, krijg hier altijd een foutmelding dat er iets niet goed door komt. Dus kan je alleen via Ideal betalen, helaas een gemiste kans!
Fred V.23/11/2021
Insuline spuitjes
rating
Altijd een goede en snelle levering
Rien K.18/11/2021
Kattenluik
rating
Heb er 1 besteld die werkt op een chip van de kat en houd andere katten uit huis, super slim bedacht!
Rogier R.13/11/2021
Snel...goed
rating
Goed
Corma G.11/11/2021
Snelle levering
rating
Alles voorhanden, prima prijzen en netjes optijd geleverd, meerdere betaal mogelijkheden, alleen via AfterPay lukt niet hier krijg je een foutmelding dat de data van de site niet doorkomt
Fred V.20/10/2021
Reflecterende hondenharnas
rating
Mooie kwaliteit en zeer snel ontvangen.
Makkelijk op maat te maken.
P.e.w. R.01/10/2021
Medicijnen
rating
Keurig en snel geleverd
Maria C.20/09/2021
Chapeau Direct Dierenarts
rating
Hoi
De bestelling tot aan de deur was geweldig.
Ben zeer tevreden
Bedankt, Harry
Harry T.13/08/2021
flubenol
rating
prima , op tijd en niet te duur
Loed B.03/08/2021
Riem
rating
Prima riem!
Tuigje/harnas helaas nog niet mogen ontvangen.
Mvg Lonneke
Lonneke K.21/07/2021
Bestelling
rating
We moesten er even op wachten, maar hebben toch gekregen war wij besteld hadden. Hopelijk volgende keer wat sneller. Maar heb vertrouwen in jullue
Maria C.20/07/2021
Service
rating
Bestelling nog niet ontvangen maar de service is perfect. Na 1 mailtje meteen antwoord en opgelost. Zeer snel.
Fien P.05/07/2021
pet case
rating
very good service
Veronique K.24/06/2021
ellepsie
rating
snel en doeltreffend.
M p.20/06/2021
Snel en deskundig
rating
Zoals de titel al zij en hele fijne webshop voor bijna elk dier
William d.10/06/2021
Super goede service
rating
Was even bang door 1 slechte referentie op facebook, maar snelle levering en product is perfect!
Heleen v.02/06/2021
Treu love halsband
rating
Hartstikke goed en snelle levering
Ik ben zeer tevreden????
Petra P.02/06/2021
anti trek tuig
rating
goed en snel
Arina H.27/05/2021
Insuline spuitjes
rating
Altijd een nette en een zeker heid dat het wordt geleverd ik ben hier heel blij mee
Rien K.03/05/2021
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9.2/10 - Aantal beoordelingen: 215
Toont 1 - 20 van de 0 items