Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Summary
positive89.4%(144 reviews)
Totaal score: 9.1/10neutral8.7%(14 reviews)
Aantal beoordelingen: 161negative1.9%(3 reviews)

Klik hier om een review te schrijven


Goede service
rating
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Fenna S.25/03/2020
Goede webshop
rating
Snelle levering! Product zat goed verpakt, zag er allemaal keurig uit.
Samentha W.19/03/2020
Levering insuline spuitjes
rating
Goed en snelle levering ook goed en degelijk verpakt blij mee
Rien K.19/03/2020
Katten reismand
rating
Goed, snel geleverd. Ideale reismand omdat het boven open gaat, je zet de kat er zo in. Ik til zelf niet aan bet deksel maar aan de rand eronder.
Linda S.12/03/2020
Levering tuigje
rating
Zéér goed Tevreden over de snelheid van de levering en het gebruik van het hondentuig
Ingrid M.11/03/2020
Zeer tevreden
rating
Fijne zaak!! Ben blij dat ik jullie heb gevonden online. En scheelt veel met de dierenarts.
Veronique S.10/02/2020
Levering
rating
Omdat de levering slechts voor de helft geleverd werd stuurde ik een mail naar de klantendienst. Er werd beloofd om de rest van de levering binnen de week te versturen, maar ik kreeg geen verzendingsmail, waarschijnlijk door een interne aangelegenheid. Dus mailde ik terug de klantendienst en werd alles opgestuurd en ontvangen binnen de drie dagen na deze laatste mail. Dus hiermee werd bewezen dat de klantendienst wel degelijk werk levert.
Gilbert V.01/02/2020
True-love anti-trektuig
rating
Heel handig harnas en makkelijk om aan te doen. Vlotte levering. Een aanrader!
Johan C.20/01/2020
Levering
rating
Binnen vier dagen in huis
Susanne M.11/01/2020
Patrick/Edin
rating
Super, snelle levering. Goede kwaliteit honden-tuig.
Jeanette v.10/01/2020
levering van mijn bestelling
rating
super goed ,mijn bestelling was al met 2 dagen in huis.
Ilonka o.13/12/2019
Goeie service
rating
Al voor de vierde keer besteld. Goeie kwaliteit en snelle service
Esther V.09/11/2019
mrs.
rating
De webshop is overzichtelijk. Productpagina's geven voldoende informatie. Bestellen gaat makkelijk en de levering is over het algemeen op tijd. Extra service: veterinair advies.
Cornelia v.08/11/2019
Truelove tuig
rating
Mooie tuig en zeer tevreden mee. Super snelle levering!!
Angelique K.25/10/2019
prima!
rating
ben zeer tevreden over het geleverde product en het contact met de klantenservice.
had daar contact mee omdat levering iets vertraagd was, een 10 beoordeling als ik bericht had gekregen over de iets vertraagde levering.
Maar kan de webshop zeker aanbevelen.
L.g. C.24/10/2019
rating
goed aangekomen
Karin D.13/03/2013
rating
alles wordt net verpakt geleverd!

En keuze voor betalen is erg fijn. Ik kies graag voor Afterpay.



Leveren kan naar mijn idee alleen wel sneller, heb 7 dagen moeten wachten op de levering en aangezien het om voer ging moest ik daarvoor alsnog langs de dierenarts om het te halen omdat het op was.
Stefanie v.15/04/2013
rating
niet de duurste met de producten. Ook netjes en snel geleverd.
Ii T.30/05/2013
rating
prima, snelle levering
Ageeth K.08/08/2013
rating
snelle service en prima verpakt!
Leen D.12/08/2013
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9.1/10 - Aantal beoordelingen: 161
Toont 1 - 20 van de 0 items