Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires om met uw huisdier te spelen, alles direct geleverd bij u thuis.

Speelgoed  Er zijn 7 producten

0 Beoordeling(en)
Deze zachte en knuffelige pluche eekhoorn heeft een afsluitbaar lijfje, om het verse kattenkruid goed op zijn plaats te houden. Bij dit kattenspeeltje ontvangt u een afsluitbaar buisje met dit kruid, waar katten zo dol op zijn.
En stock
4,95 €
0 Beoordeling(en)
Dit KONG speeltje corduroy muis heeft een zakje die je makkelijk weer opnieuw dicht kan doen. Als de geur van het kattenkruid begint te verdwijnen kan je de oude catnip makkelijk vervangen.   
En stock
5,99 €
0 Beoordeling(en)
Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het schoppen met de achterpoten.
En stock
5,99 €
0 Beoordeling(en)
De KONG Swizzle Bird is leuk, interactief en veilig speelgoed voor uw kat. De KONG Swizzle Bird is een absolute hit voor katten en hun eigenaren om samen mee te spleen.
En stock
9,99 €
0 Beoordeling(en)
Verveelt uw binnenkat zich? Is ze rusteloos? Laat haar de voordelen van het buitenleven herontdekken dankzij de Pipolino, een speelse voerdispenser die uw kat motiveert om haar voer te zoeken en zo haar natuurlijk katteninstinct bevredigt van het jagen en zoeken naar voedsel. - 1 Pipolino M veelkleurig voor katten -
En stock
30,15 €
0 Beoordeling(en)
De klauwen van uw kat groeien regelmatig, wat betekent dat ze ze moet krabben op oppervlakken die voor u niet altijd leuk zijn. De Duvo kartonnen krabplank met catnip zal uw kat aantrekken en hem op natuurlijke wijze aanmoedigen om de krabdrift te bevredigen, waardoor uw meubels worden beschermd en zowel u als uw kat gelukkig is!...
En stock
4,05 €
0 Beoordeling(en)
De KONG Cat Kickeroo Twirl Teaser is een ideaal speeltje om het jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Het bestaat uit een stokje en een touwtje waar een spiraal aan vast hangt die de staart van een dier imiteert. Uw kat zal zich als een gek vermaken om de 'staart' te vangen.
En stock
10,15 €
Toont 1 - 7 van de 7 items