Het verzorgen van ogen en oren van uw huisdier is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Oorontstekingen en conjunctivitis kunnen bijzonder pijnlijk en ernstig zijn. Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment zorgvuldig geselecteerde producten voor alle leeftijden en alles rechtstreeks bij u thuis.

Ogen & Oren  Er zijn 13 producten

Subcategorieën

Ogen
Het verzorgen van de ogen van uw huisdier is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Voor het routine-onderhoud van de ogen van je huisdier (of in combinatie met een behandeling van conjunctivitis) biedt onze website u een assortiment zorgvuldig geselecteerde producten voor honden en katten en alles rechtstreeks bij u thuis.
Oren
Het verzorgen van de oren van uw huisdier is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Voor het routine-onderhoud van de oren van je huisdier (of in combinatie met een behandeling van oorontsteking) biedt onze website u een assortiment zorgvuldig geselecteerde producten voor honden en katten en alles rechtstreeks bij u thuis.
per pagina
0 Beoordeling(en)
Otolane is een ooroplossing voor het reinigen van de oren van katten, honden, konijnen en knaagdieren. Dankzij zijn aangename geur wordt het gebruik ervan door het dier zeer goed verdragen.  - Flesje van 135 mL -
En stock
10,40 €
Toont 13 - 13 van de 13 items