Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment producten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Of het nu gaat om de verzorging van uw huisdier, om de wandelingen of gewoon om te spelen met hem vindt u alles op Direct-Dierenarts.

Accessoires  Er zijn 85 producten

Subcategorieën

Halsbanden, lijnen,...
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment accessoires zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Manden, Slapen, Vervoer
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor het slapen en het vervoer van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Speelgoed
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires om met uw huisdier te spelen, alles direct geleverd bij u thuis.
Voerbakken, voeding
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Kammen en borstels
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Training en opvoeding
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de opvoeding van uw hond, alles direct geleverd bij u thuis.
per pagina
0 Beoordeling(en)
Sol-Vet U40 insulinespuiten zijn speciaal gegradueerd voor de injectie van Caninsulin of ProZinc veterinaire insuline, gedoseerd op U40 (d.w.z. 40 Internationale Eenheden per ml) bij honden en katten. - Doos van 100 spuiten met voorgemonteerde naald. - Capaciteit van 0.3 ml, 0.5 ml of 1 ml -
En stock
27,80 €
Toont 85 - 85 van de 85 items