“Premium” kattenvoer is de hoogste kwaliteit onderhoudsvoer. Ons team van dierenartsen biedt u aan een assortiment producten geselecteerd uit de beste merken: Hill's, Royal Canin, Iams, Eukanuba ... Op onze website kunt U zowel onderhoudsvoer als dieetvoer (voor specifieke therapeutische indicaties) vinden en alles wordt direct aan u geleverd v...
“Premium” kattenvoer is de hoogste kwaliteit onderhoudsvoer. Ons team van dierenartsen biedt u aan een assortiment producten geselecteerd uit de beste merken: Hill's, Royal Canin, Iams, Eukanuba ... Op onze website kunt U zowel onderhoudsvoer als dieetvoer (voor specifieke therapeutische indicaties) vinden en alles wordt direct aan u geleverd via Direct-Dierenarts.
Meer

Premium voer  Er zijn 53 producten

Subcategorieën

Kitten
Voor al de katten in de groei is een geadapteerd voer nodig om in alle voedingsbehoeften van deze levensfase te voorzien.
Volwassen
Voor volwassen kat : kies voor een kwaliteitsvoeding om hem het beste voor zijn dagelijkse leven te geven.
Senior
Voor senior katten : kies voor een speciale voeding geadapteerd aan de veroudering van het lichaam en het behoud van de vitale functies.
Gesteriliseerd
Na sterilisatie is een geadapteerde voeding nodig om in de nieuwe voedingsbehoeften te voorzien en gewichtstoename te voorkomen.
Drachtig - Zogend
Vanaf de vijfde week van de zwangerschap en tijdens de lactatie: kies een dieet met veel energie om aan de groeiende behoeften van uw poes te voldoen.
per pagina
0 Beoordeling(en)
Het droogvoer VetEssentials Feline Young Adult - Neutered Cat Lower Fat wordt aanbevolen voor jonge gesteriliseerde / gecastreerde volwassen katten, met de leeftijd van 6 maanden tot 7 jaar.  - Zak van 3 of 8 kg –
En stock
74,75 €
0 Beoordeling(en)
Hill's VetEssentials Dental Health Feline Young Adult wordt aanbevolen voor jong volwassen katten vanaf de leeftijd van 6-12 maanden tot 7 jaar. - Zak van 1,5 of 6,5 kg - NIET ONLINE BESCHIKBAARVoor alternatieven kunt u hier terecht.
En rupture de stock
21,50 €
0 Beoordeling(en)
Specific Cat F-Bio-W Chicken wordt aanbevolen voor de gezonde, volwassen kat.   - 42 kuipjes à 100 g -
En stock
60,45 €
0 Beoordeling(en)
Specific Cat Adult FXW wordt aanbevolen voor:gezonde volwassen katten (< 8 jaar) suikerziekte- 28 kuipjes à 100 g -
En stock
33,91 €
0 Beoordeling(en)
Het droogvoer van Hill's Science Plan Feline Adult Tonijn is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar.  - Zak van 1,5 kg of 3 kg of 10 kg -
En stock
112,74 €
Toont 49 - 53 van de 53 items