In prijs verlaagd! Flexadin

Flexadin

1207493

Flexadin is een nieuw aanvullend diervoeder voor honden en katten dat het krakbeen ondersteunt en de artroseklachten verzacht.

 

- Pot van 90 smakelijke tabletten -69,95 €

76,95 €

-7,00 €

+ -

More info

Flexadin is een nieuwe generatie voedingssupplement dat voor een verbeterde bescherming van het kraakbeen zorgt.
Flexadin is ideaal voor puppies in groeifasen (ondersteuning van het krakbeen) en voor oudere honden of katten (hulp tegen artrose).


Samenstelling van Flexadin

Elke tablet (2,2 g) bevat:

- 500 mg Glucosamine HCl 99% zuiver

- 400 mg Chondroïtinesulfaat 95% zuiver

- 150 mg Harpagophytum procumbens (Duivelsklauw)

- 10 mg Mangaan (als 31.2 mg mangaan sulfaat). 

 

Dosering en toediening van Flexadin

De tabletten van Flexadin zijn smakelijk (kipsmaak): ze kunnen dus rechtstreeks worden gegeven, maar ook door het voer gemengd worden.

De praktijk bewijst een onmidellijke en spontane opname bij 100% van de honden en 62% van de katten. Het zorgt voor een goede therapietrouw.

Het wordt aanbevollen met een aanvangsdosering te starten (dubbele dosis tijdens de eerste 4 tot 6 weken). Na deze eerste weken kunt u de dosering afbouwen naar de onderhoudsdosering (= voor langdurige toediening).

 

Aanvangsdosering

tabletten per dag

Onderhoudsdosering

tabletten per dag

Katten

1/4

1/4

Honden < 20 kg

2

1

Honden 20 - 40 kg

3

1,5

Honden > 40 kg

4

2

 

 
Recensies

Kwaliteit 
23/02/2017

Fijn product

De hond doet het er al bijna een jaar prima op, al vindt hij de tabletten niet meer zo lekker als in het begin.

  Kwaliteit 
  17/08/2016

  Uitstekend product

  Gebruik Flexadin inmiddels ruim twee maanden en het 14 jaar oude beestje loopt zichtbaar beter.

   Kwaliteit 
   30/06/2016

   Flexadin

   Bestelling was snel binnen, de hond (14 jaar) vindt de pillen lekker en lijkt al na twee dagen gemakkelijker te bewegen.

    Kwaliteit 
    28/05/2014

    flexadin

    gemakkelijk te geven.
    Mijn hond een bruine lab liep al na enkele dagen beter en had weer plezier in een wandeling. Ik blijf het gebruiken ook als onderhoudsdosis

     Schrijf uw recensie !

     Schrijf uw recensie
     Flexadin

     Flexadin

     Flexadin is een nieuw aanvullend diervoeder voor honden en katten dat het krakbeen ondersteunt en de artroseklachten verzacht.

      

     - Pot van 90 smakelijke tabletten -

     

     Schrijf uw recensie

     Accessories

     Advantage voor honden is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid) voor de preventie en bestrijding van vlooien bij honden. Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage Hond het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen.   - Blisterverpakking met 4 pipetten -

     19,50 €

     Advantage Kat is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid) voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten. Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen.   - Blisterverpakking met 4 pipetten -

     18,95 €

     Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden. - Blisterverpakking met 4 tabletten - 

     9,50 €