Truelove anti-trek tuig

Het Truelove anti-trek tuig is één bestverkochte educatieve harnassen.

 

Het harnas is veelvuldig in gebruik dankzij de 2 bevestigingen (één vooraan en één op de rugzijde) en dient dus zowel voor gewone wandelingen als voor andere educatieve doeleinden bij het trekken van uw hond. 

 

- 5 maten : XS, S, M, L of XL -
- Kleur: geel, oranje of zwart -

23,00 €

+ -

More info

Technische eigenschappen van het Truelove anti-trek tuig:

 • Resistente buitenste stof
 • Binnenste stof is gevoerd, comfortabel en zacht voor meer comfort t.h.v. buik en borst.
 • Naden gemaakt van 3M™ Scotchlite™-materialen voor een optimale nachtzichtbaarheid.
 • Sluitingen van Duraflex kunststof. De Duraflex sluitingen zijn lichte kunststof sluitingen die bestand zijn tegen tractie: ze vormen dus geen zwak punt in het harnas.
 • 2 bevestigingsringen gemaakt van aluminiumlegering : één in de vorm van een O op de borst en één in de vorm van een D op de rugzijde.
 • Ergonomisch ontwerp : het harnas True Love is zo ontworpen dat het de bewegingen van uw hond niet hindert, vooral ter hoogte van de schouders en ellebogen.
 • Handvat aan de bovenzijde voor het makkelijker controleren van uw hond in bepaalde situaties zoals bvb. het omzeilen van obstakels, het instappen in de wagen, etc. ...

 

Welke maat te kiezen voor het Truelove anti-trek tuig?

 • Begin met het meten van de borstomvang ter hoogte van de breedste zone van de borstkas. 
 • Kies de gewenste maat voor uw hond volgens de aanwijzingen van onderstaande tabel:
 Maat         Borstomvang
     XS       33-43cm
      S       43-56cm
      M       56-69cm
      L       69-81cm
     XL     81-107cm

--> Opmerking : Voor een hond tussen 2 maten : neem de grootste maat.

 

Wasinstructies van het Truelove anti-trek tuig:

 • Sluit alle sluitingen voor het wassen
 • Was het harnas met de hand
 • Gebruik een zacht wasmiddel
 • Laat het drogen aan de lucht

 


Advies van onze dierenarts :

Het harnas Truelove is een zeer goed harnas voor educatieve doeleinden. Goede prijs/kwaliteitverhouding en dankzij de bevestigingsring aan de borstzijde helpt het uw hond te leren wandelen zonder te trekken.  De bevestigingsring aan de borstzijde heeft een 'anti-trek' - werking: wanneer de hond naar voren trekt, zal hij om zijn eigen as draaien en naar u gericht worden en dus niet meer naar de richting kunnen gaan waarnaar hij trok. Hij zal snel begrijpen dat het trekken niets oplevert!

 

Opgelet voor namaak : Direct-Dierenarts is een erkende Truelove-dealer.  Het Truelove merk is een geregistreerd Chinees handelsmerk  en gepatenteerd sinds 2013 voor zijn harnassen.

Bepaalde chinese merken kopiëren de harnassen maar bezitten niet dezelfde kwaliteit (sluitingen niet gemaakt van "Duraflex", zonder 3M scotchlite materiaal...), dus let op dat u enkel Truelove harnassen koopt bij  "erkende Truelove-dealers".

Recensies

Schrijf uw recensie

Truelove anti-trek tuig

Truelove anti-trek tuig

Het Truelove anti-trek tuig is één bestverkochte educatieve harnassen.

 

Het harnas is veelvuldig in gebruik dankzij de 2 bevestigingen (één vooraan en één op de rugzijde) en dient dus zowel voor gewone wandelingen als voor andere educatieve doeleinden bij het trekken van uw hond. 

 

- 5 maten : XS, S, M, L of XL -
- Kleur: geel, oranje of zwart -

Schrijf uw recensie

Accessories

Frontline Combo is een combinatieproduct omdat het twee verschillende actieve bestanddelen bevat. Daarom doodt Frontline Combo naast volwassen vlooien en teken ook de eieren en larven van vlooien. Frontline Combo doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na toediening.   - Blisterverpakking met 3 of 6 pipetten -

24,75 €

Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden.   - Blisterverpakking met 4 tabletten - 

10,27 €

De Buster Activity Mat is een speelkleed voor honden dat hen zowel stimuleert als bijdraagt aan hun mentaal evenwicht. De Buster Activity Mat wordt aanbevolen door gedragstherapeuten.  - Starterset Activity Mat = speelkleed + opbergtas en 3 spellen -

68,75 €

De snuffelmat, ontworpen door enthousiaste hondenbezitters in Nederland, is een spel om de intelligentie van uw hond te stimuleren en hem op een speelse manier aan het denken te zetten.   De hond ontwikkelt zijn reukzin en mentale vaardigheden door het zoeken naar brokjes of snoepjes die verstopt zijn in de snuffelmat.     - DHZ-pakket -  

19,95 €