Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Pet Caddy
Na lang zoeken uiteindelijk bij jullie gevonden! Super blij met de nieuwe Pet Caddy 2!
Lia V.15/06/2018
Snel en correct
Zeer snel geleverd!
F S.06/06/2018
1e bestelling
Geleverd zoals was aangegeven !
Berry O.31/05/2018
Jammer
Ik ben helaas niet tevreden. Ik heb een verkeerde maat besteld van een hondenautogordel maar jullie reageren niet op mijn mails
Willy F.14/05/2018
insuline spuitjes
Prima !
Ilonka o.02/05/2018
Cat paddy
Duidelijke website, goeie producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering, alleen track en trace van dpd niet erg nauwkeurig
Hetty v.22/03/2018
Frontline
Goed
Mlf V.21/03/2018
Laat aangemeld, laat bezorgd
Op woensdag plaatste ik een bestelling bij Direct Dierenarts. Op de site staat dat ze staan voor goede en snelle levering. Ik heb zelf een mail moeten versturen om te vragen waarom ik na 2 dagen nog geen track and tracecode had mogen ontvangen. Toen is het pakket alsnog aangemeld op vrijdag aan het eind van de middag. Zaterdag geen pakket. Maandag werd het geleverd. Ik vind dit geen snelle levering en jammer dat ik eerst een mail moest sturen om te vragen waar het pakket bleef.
J. K.13/03/2018
Hondentuig truelove
Mooi degelijk tuig, werkt super, snel geleverd maar gebruiksaanwijzing ontbreekt voor instellen en wassen.
Erika S.02/03/2018
levering buster
10
C B.28/02/2018
Snelle levering
Snellere levering dan verwacht. Zal hier volgende keer weer bestellen!
B.n. v.13/12/2017
Bestelling Pet Caddy 2 Bestelling Pet Caddy 2
Zeer tevreden over de snelle levering en over dit product! Fijn om m’n kat nu mee te nemen naar de DA in een mand met groot deksel aan de bovenkant. Minder stress voor de kat én voor het baasje
J. L.18/10/2017
Levering oogdruppeltjes voor onze poes met...
Het middel is keurig afgeleverd ware het niet dat ik er een week op heb moeten wachten terwijl ik het bij ons dierenziekenhuis na 3 dagen had kunnen hebben Ik dacht snel te zijn en had zodoende bij jullie dit middel besteld, dat wachten was heel jammer natuurlijk hè Hopelijk gaat het bij een volgende keer wél goed Misschien ook handig als DPD ook doorgeeft wanner zij komen, dat doet PostNL nl ook altijd super,zodat je weet wanneer je thuis moet zijn om het aan te nemen m.vr.gr.!
Mevr. K.a. v.13/09/2017
Snelle levering
Goede snelle levering
Colinda v.23/08/2017
Buster opblaasbare kraag
Snelle levering en goede kwaliteit
Marjoleine d.21/07/2017
Bestelling ontwormer hond
Zeer vlugge levering. Niet duur.
Conny T.18/07/2017
injectienaalden voor insuline
snelle en accurate levering
Piet J.13/07/2017
vet aquadent
keurig op tijd geleverd zoals afgesproken
Willy v.11/07/2017
Ervaring eerste bestelling bij direct-dierenarts
Eenvoudige bestelling. Duurde welniets langer dan verwacht maar was netjes verzonden en de statusupdates waren prima in orde
Linda C.28/06/2017
Hele goede service
Marinda V.27/06/2017
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9/10 - Aantal beoordelingen: 123
Toont 1 - 20 van de 123 items