Beoordelingen over Direct-Dierenarts.nl

Bestelling Pet Caddy 2 Bestelling Pet Caddy 2
Zeer tevreden over de snelle levering en over dit product! Fijn om m’n kat nu mee te nemen naar de DA in een mand met groot deksel aan de bovenkant. Minder stress voor de kat én voor het baasje
J. L.18/10/2017
Levering oogdruppeltjes voor onze poes met...
Het middel is keurig afgeleverd ware het niet dat ik er een week op heb moeten wachten terwijl ik het bij ons dierenziekenhuis na 3 dagen had kunnen hebben Ik dacht snel te zijn en had zodoende bij jullie dit middel besteld, dat wachten was heel jammer natuurlijk hè Hopelijk gaat het bij een volgende keer wél goed Misschien ook handig als DPD ook doorgeeft wanner zij komen, dat doet PostNL nl ook altijd super,zodat je weet wanneer je thuis moet zijn om het aan te nemen m.vr.gr.!
Mevr. K.a. v.13/09/2017
Snelle levering
Goede snelle levering
Colinda v.23/08/2017
Buster opblaasbare kraag
Snelle levering en goede kwaliteit
Marjoleine d.21/07/2017
Bestelling ontwormer hond
Zeer vlugge levering. Niet duur.
Conny T.18/07/2017
injectienaalden voor insuline
snelle en accurate levering
Piet J.13/07/2017
vet aquadent
keurig op tijd geleverd zoals afgesproken
Willy v.11/07/2017
Ervaring eerste bestelling bij direct-dierenarts
Eenvoudige bestelling. Duurde welniets langer dan verwacht maar was netjes verzonden en de statusupdates waren prima in orde
Linda C.28/06/2017
Hele goede service
Marinda V.27/06/2017
Insuline spuitjes.
Het duurde wel lang voor ik de bestelling binnen kreeg. 3 dagen later.
Ria K.23/06/2017
Bestelling voor de hond
Netjes op tijd geleverd en de vragen die per e-mail gesteld werden zijn ook netjes beantwoord.
Marianne Z.20/06/2017
Defendog
Dit is de eerste bestelling die wij gedaan hebben. Het is heel goed gegaan.
Christianne J.09/06/2017
bestelling
accuraat , snel en betrouwbaar
Wouter w.08/06/2017
Defendog van Vibrac
Prima geholpen, ik had een vraag via mail gesteld en een eerlijk antwoord gekregen.
P B.06/06/2017
defendog
ik kon dit defendog nergens meer krijgen, maar online bij Direct Dierenarts, had ik het de volgende dag in huis
Ruud v.02/06/2017
Defendog
Wondermiddel tegen teken bij mijn twee keeshonden gebruik dit al jaren. Wat de bestelling betreft goede snelle afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
Noud J.10/05/2017
Verzending
Niet de volgende dag geleverd maar was goed en netjes verpakt
Annemieke S.28/04/2017
bezorging pipetjes hond
ik ben zeer tevreden wat betreft de bezorging en ik ben ook tevreden met de pipetjes
Marga i.26/04/2017
Insuline spuitjes
Uitstekend, precies wat ik besteld had, netjes geleverd en goede kwaliteit.
Cora V.19/04/2017
defendog
Bij de bestelling op 1 april was al bekend dat het product niet meteen leverbaar was maar pas na 3 april en op 6 april werd het product keurig geleverd. klasse
T.de V.11/04/2017
Direct-Dierenarts.nl - Totaal score: 9/10 - Aantal beoordelingen: 112
Toont 1 - 20 van de 112 items