Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment producten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Of het nu gaat om de verzorging van uw huisdier, om de wandelingen of gewoon om te spelen met hem vindt u alles op Direct-Dierenarts.

Accessoires  Er zijn 52 producten

Subcategorieën

Manden, Slapen, Vervoer
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor het slapen en het vervoer van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Speelgoed
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires om met uw huisdier te spelen, alles direct geleverd bij u thuis.
Voerbakken, voeding
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Kammen en borstels
Onze team van dierenartsen biedt u een assortiment kwaliteit accessoires voor de verzorging van uw huisdier, alles direct geleverd bij u thuis.
Kattenluiken
Op direct-dierenarts.nl hebben wij de beste kattenluiken gekozen. Geef uw kat vrijheid en veiligheid!
Kattenbakvulling
Onze team kiest de beste accessoires voor uw huisdieren. Wij hebben alleen één kattenbakvulling gekozen: goede kwaliteit en 100% milieuvriendelijk.
per pagina
1 Beoordeling(en)
U-40 Micro Fine + insulinespuitjes zijn speciaal ontwikkeld voor het injecteren van insuline van 40 UI/ml (zoals Caninsulin) bij huisdieren.   - Doos met 100 spuitjes van 1 ml -
En stock
33,84 €
6 Beoordeling(en)
U-40 spuitjes speciaal ontwikkeld voor het injecteren van insuline van 40 UI/ml (zoals Caninsulin) bij huisdieren. - Doos à 100 spuitjes 1 mL -
En stock
23,70 €
0 Beoordeling(en)
De snuffelmat, ontworpen door enthousiaste hondenbezitters in Nederland, is een spel om de intelligentie van uw hond te stimuleren en hem op een speelse manier aan het denken te zetten.   De hond ontwikkelt zijn reukzin en mentale vaardigheden door het zoeken naar brokjes of snoepjes die verstopt zijn in de snuffelmat.     - DHZ-pakket -  
En stock
22,50 €
0 Beoordeling(en)
Sol-Vet U40 insulinespuiten zijn speciaal gegradueerd voor de injectie van Caninsulin of ProZinc veterinaire insuline, gedoseerd op U40 (d.w.z. 40 Internationale Eenheden per ml) bij honden en katten. - Doos van 100 spuiten met voorgemonteerde naald. - Capaciteit van 0.3 ml, 0.5 ml of 1 ml -
En stock
27,80 €
Toont 49 - 52 van de 52 items